Πολιτική Απορρήτου

Η Lovely Handmade (στο εξής αναφερόμενη και ως «Lovely Handmade», «Lovely», «εμείς», «εμάς») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ..

 

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.

 

Η Lovely Handmade θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.lovelyhandmade.gr (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

 

Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας «O Λογαριασμός μου» στην Ιστοσελίδα της Lovely Handmade.

 

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, πλήρεις, αληθείς και επικαιροποιημένες και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία της. Η Lovely Handmade βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.

 

Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της Lovely Handmade και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεστε ως μέλος ή ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.lovelyhandmade.gr).

 

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας:

α) Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στη λήψη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας ειδοποιήσεων που αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

β) Παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newsletters για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτή μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε κάνοντας κλικ στην επιλογή «οχι» στην ενότητα εγγραφή για λήψη ενημερωτικών δελτίων μέσω του Λογαριασμού σας.

 

Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Δεν τηρούμε σε καμία περίπτωση αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η Lovely Handmade δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από on line παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.

 

Σε κάθε περίπτωση συναινείτε ότι η Lovely Handmade θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές κάρτες των μελών ή προς λογαριασμούς που τα μέλη διατηρούν σε on line παρόχους πληρωμών όπως λ.χ. το PayPal, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια) ή ο τρίτος on line πάροχος πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.

 

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, ούτε ηχογραφούνται σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας. Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της vivapayments.gr. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

Η Lovely Handmade σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της Lovely Handmade.

 

Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από την Ιστοσελίδα μας, ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνετε ενημερώσεις με γενικές πληροφορίες ή/και με διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία/newsletters) για τα τελευταία προϊόντα μας, νέα από τις δραστηριότητες της Εταιρείας (όπως διαγωνισμοί, νικητές, κ.λπ.), καθώς και ειδικές προσφορές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Για τις ανωτέρω

ενέργειες μάρκετινγκ το μέλος συμφωνεί ότι η Lovely Handmade θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας:

* Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).

* Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιήσατε με εμάς στην ή σχετικά με την παρούσα Ιστοσελίδα

 

Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

 

Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας όπως ενδεικτικά λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, ενώ η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία αυτά.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος της Ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος της Lovely Handmade. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στη Lovely Handmade για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρίας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

 

Η Lovely Handmade (βλέπε ταχυδρομική διεύθυνση παρακάτω) είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής αναφερόμενου ως «ο Νόμος») η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

 

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η Lovely Handmade σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο. Μπορείτε να υποβάλλετε ένα αίτημα πρόσβασης δωρεάν, ωστόσο, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε το κόστος της παροχής των λεπτομερειών για τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Θα σας

ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο τέτοιων χρεώσεων με τη λήψη του αιτήματος πρόσβασης σας και θα περιμένουμε επιβεβαίωσή σας για τη συνέχιση της διαδικασίας και καταβολή αυτού του ποσού.

Νέος κανονισμός προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( EU - GDPR) 25/05/2018 :

  • Η Lovely Handmade (στο εξής αναφερόμενη και ως «Lovely Handmade», «Lovely», «εμείς», «εμάς») που εδρεύει στον νομό Πέλλας, 8ο χλμ Ε.Ο Σκύδρας - Βεροίας σου στέλνει email με το ενημερωτικό υλικό που έχεις επιλέξει.

  • για την αποστολή των email χρειαζόμαστε μόνο το email σου και δεν κρατάμε άλλα στοιχεία, εκτός αν εσύ μας τα έχεις δώσει με άλλον τρόπο (πχ με την εγγραφή σου στο site)

    •  για την αποστολή των email συνεργαζόμαστε με την πλατφόρμα MailChimp.Τα emails που σου στέλνουμε διαθέτουν τεχνολογία που ενημερώνει την MailChimp αν τα έχεις λάβει ή τα έχεις ανοίξει και πότε ή αν έχεις κάνει κλικ σε κάποιο link στο email και επίσης ενημερώνουν για την ΙP του κάθε χρήστη, τύπο browser και κατηγορία συσκευής (κινητό, υπολογιστής). Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται για να μας ενημερώσουν σχετικά με την επιτυχία κάθε email και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε  τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να συμβουλευθείς την πολιτική απορρήτου της MailChimp στο www.mailchimp.com .

  • τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας έχει η Lovely Handmade. Τα emails που σου στέλνουμε διαθέτουν τεχνολογία που μας ενημερώνει αν τα έχεις λάβει ή τα έχεις ανοίξει ή έχεις κάνει κλικ σε κάποιο link στο email και επίσης ενημερώνουν για την ΙP του κάθε χρήστη, τύπο browser και κατηγορία συσκευής (κινητό, υπολογιστής). Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται για να μας ενημερώσουν σχετικά με την επιτυχία κάθε email και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκευφθείς την ιστοσελίδα της Lovely Handmade στο www.lovelyhandmade.gr ή να στείλεις email στο info@lovelyhandmade.gr

  • μπορείς οποτεδήποτε θελήσεις να ενημερωθείς τα στοιχεία που κρατάμε για σένα με email στο info@lovelyhandmade.gr

  •  μπορείς οποτεδήποτε θελήσεις να διορθώσεις/αλλάξεις τα στοιχεία σου ή τις προτιμήσεις σου ενημερώνοντας με e-mail στο  info@lovelyhandmade.gr

 

Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας της ιστοσελίδας μας.

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:

 

Σταυρούλα Λάμπρου

Lovely Handmade

Εθνικής Αντιστάσεως 56

Σκύδρα 58500

Ελλάδα

© 2019 by Lovely Handmade, Greece, All Rights Reserved.